Sitemap Banketbakkerij- Lunchroom In de Kroon
Contact
Home
Christoffeltaarten, bekroond tot Nederlands beste!
Wist u dat...?!
Geschiedenis
High Tea
Volg ons op Facebook!
Vacature BBL-leerling
Reserveren & Menu
Reserveren?
Menu
Kleine kaart
Limburgse vlaaien & Speciaal vlaaien
Abrikozenvlaai
Abrikozen botervlaai
Advocaatvlaai
Appelcitroen vlaai
Appelfleurtje
Botervlaai
Boter kersenvlaai
Bosvruchtenvlaai
Christoffel vlaai
Harde wener kersenvlaai
Halfomvlaai (half kers, half abrikoos)
Kersenvlaai
Kruisbessenvlaai met schuim
Kruisbessenvlaai
Karamelvlaai
Kroon speciaal vlaai
Limburgse Vlaaitjes 1 pers.
Rijstevlaai
Rijstevlaai met slagroom
Open appelvlaai
Zwarte pruimenvlaai
Linzervlaai met kersen
Linzervlaai met abrikozen
Christoffeltaart
Christoffeltaart
Christoffelgebakje 1 pers.
Mini Christoffelgebakjes doosje 9st
Gebak
Appelfleurtje
Limburgse Vlaaitjes 1 pers.
Longueurs pistache-framboos
Crème banket
Petit Fours Glacé
Longueurs mango-panna cotta
Longueurs chocolade-karamel
Appelrondo
Appeltaartpunt
Appelcitroenpunt
Roomboter cake
Bossche bol
Christoffelgebakje 1 pers.
Nougatine gebakje
Mini Christoffelgebakjes doosje 9st
Mini Nougatinegebakjes doosje 9 st.
Kersenrondo
Linzervlaaitje
Mokkacreme punt
Eclair
Skiflan
Roomboter amandelstaaf
Appelflap
Uitgebreider assortiment in onze winkel
Mocca Creme schnitte
Taarten
Bienestich kersen
Skiflan
Christoffeltaart
Mokka Hazelnoottaart
Appelfleurtje
Slagroom biscuittaart
Slagroomprogres taart
Weense Abrikozentaart 12 personen
Weense kersentaart 12 personen
Biscuit mokka crème taart
Appeltaart 12pers.
Sinaasappeltaartje (6 personen)
Passie Frambozen taartje (6 personen)
Hartigheden & Brood
Brood/broodjes (uitsluitend op zaterdagen verkrijgbaar)
Saucijzenbroodje
Worstenbroodje
Mini saucijzenbroodjes 12 st.
Mini Worstenbroodjes 12st
Quiche Lorraine 1 pers.
Quiche Lorraine 6 pers.
Quiche Vegetarisch 6 pers.
Banketbakkers Zoutjes
Kaastabletten
Kaas-Ham soesjes 12st
Mini Pizza's doosje 10st.
Mini quiche 10st.
Chocolade en koek
Slagroomtruffels
Luxe bonbons per 100gr
Assortiment roomboterkoekjes 250 gram
Warme gerechten & koude schotels
Kalfskroketten
Kalfsragout 150 gr. p.p
Limburgs zuurvlees 250 gram
Pasteibakje
Russische Eieren
Salade Suedoise
Hazenpeper 250 gr.
Werken & Leren
Vacature: (Banket)bakker (min. 32 uur)
Vacature BBL-leerling
STAGIAIRE BAKKER/BANKETBAKKER
Privacystatement/AVG