Alleen van deze pagina bestellen voor 24 december!
Wij willen u vriendelijk vragen om uitsluitend de producten die op deze pagina vermeld staan te bestellen voor 24 december.
Rode Kersttaart
Krokante chocoladebodem, chocolademousse, kersencompote, vanillecremeux en is afgemaakt met een rode spiegel. *diepvriesproduct Nog niet beschikbaar, wel al te bestellen voor 24 december!
Heerlijke biscuit gevuld met Zwitserse room en vruchtjes op smaak gebracht met Marasquin en een feestelijke afwerking. Nog niet beschikbaar, wel al te bestellen voor 24 december!
Roomboter bladerdeeg gevuld met huisgemaakt gehakt met eigen samengestelde kruiden, warm gemaakt het lekkerst! Oven voorverwarmen op 180 graden, de broodjes ± 5-6 minuten verwarmen.
Limburgs worstenbrooddeeg gevuld met huisgemaakt gehakt met eigen samengestelde kruiden, warm gemaakt het lekkerst! Oven voorverwarmen op 180 graden broodjes ± 5-6 minuten verwarmen.
Zoutjes zoals alleen een banketbakker ze kan maken en dat proef je! U kunt de zoutjes ook licht verwarmen in de oven, verwarm de oven op 150 graden en verwarm de zoutjes gedurende ± 3-4 minuten.lees meer Koop nu
Onze hartige topper, nu kleiner verpakt dus makkelijker. Even opwarmen in een matige oven ±150 graden ong. 3-4 min. en u heeft een heerlijk krokant koekje
Let op! Rijstevlaai + slagroom en chocolade kan pas na 10:30 afgehaald/bezorgd worden. Hetzelfde geldt voor een halve rijstevlaai, deze moet afgekoeld zijn voordat deze gesneden kan worden.lees meer Koop nu
Huzarensalade op schaal met gerookte zalm/paling, roombrie, ham/asperges, paté, fruit, en gevulde eieren. De koude schotels zijn pas na de middag af te halen, uitgezonderd tijdens Kerst en Oud & Nieuw (vanaf 09:30)
Koude schotel met rode zalmmayonaise, gerookte zalm, paling, ham met asperges, roombrie, paté, gevulde eieren en fruit. De koude schotels zijn pas na de middag af te halen, uitgezonderd tijdens Kerst en Oud & Nieuw (vanaf 09:30)
Onze kalfsragout wordt in onze eigen keuken bereid. U kunt deze bestellen om thuis te verwarmen en te serveren in een evt een bij te leveren pasteitje.
250 gram p.p. is een ruim voldoende portie en is vervaardigd van Nederlands Kalfsvlees en bereid in eigen keuken, een heerlijk gerecht waarin room en witte wijn in is verwerkt.
ALLEEN MET KERSTMIS VERKRIJGBAAR! Spruitjes zijn zo gekookt zodat u deze makkelijk kunt opwarmen in de magnetron of oven en eventueel in de pan met een klontje roomboter. De stoofpeertjes opwarmen in de magnetron of oven, deze kunnen gewoon warm zijn en niet kokend.