Kroontje v/d week 11 halen 10 betalen MET ROZIJNEN
In 2016 wonnen wij de Limburgse oliebollen keuring en weet u wat er veranderd is...HELEMAAL NIKS, het is nog steeds het onovertroffen recept, onder het motto "Ons Roomboter vuurwerk kost je bijna je vingers"
Bestel Kroontje v/d week 11 halen 10 betalen MET ROZIJNEN
Roomboter bladerdeeg gevuld met huisgemaakt gehakt met eigen samengestelde kruiden, warm gemaakt het lekkerst! Oven voorverwarmen op 180 graden, de broodjes ± 5-6 minuten verwarmen.
Limburgs worstenbrooddeeg gevuld met huisgemaakt gehakt met eigen samengestelde kruiden, warm gemaakt het lekkerst! Oven voorverwarmen op 180 graden broodjes ± 5-6 minuten verwarmen.
Zoutjes zoals alleen een banketbakker ze kan maken en dat proef je! U kunt de zoutjes ook licht verwarmen in de oven, verwarm de oven op 150 graden en verwarm de zoutjes gedurende ± 3-4 minuten.lees meer Koop nu
Onze hartige topper, nu kleiner verpakt dus makkelijker. Even opwarmen in een matige oven ±150 graden ong. 3-4 min. en u heeft een heerlijk krokant koekje
Onze kalfsragout wordt in onze eigen keuken bereid. U kunt deze bestellen om thuis te verwarmen en te serveren in een evt een bij te leveren pasteitje.
Huzarensalade op schaal met gerookte zalm/paling, roombrie, ham/asperges, paté, fruit, en gevulde eieren. De koude schotels zijn pas na de middag af te halen, uitgezonderd tijdens Kerst en Oud & Nieuw (vanaf 09:30)
Koude schotel met rode zalmmayonaise, gerookte zalm, paling, ham met asperges, roombrie, paté, gevulde eieren en fruit. De koude schotels zijn pas na de middag af te halen, uitgezonderd tijdens Kerst en Oud & Nieuw (vanaf 09:30)
Let op! Rijstevlaai + slagroom en chocolade kan pas na 10:30 afgehaald/bezorgd worden. Hetzelfde geldt voor een halve rijstevlaai, deze moet afgekoeld zijn voordat deze gesneden kan worden.lees meer Koop nu